Општество

Прес-конференција на Инспекцискиот совет (во живо)

Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со директорите на Државен пазарен инспекторат - Стојко Пауновски, на Државен санитарен и здравствен инспекторат - Иринка Сотирова, на Државен инспекторат за труд - Аљадин Хавзиу, на Државен инспекторат за транспорт - Руфат Хусеини и на Агенција за храна и ветеринарство - Зоран Атанасов и Висаре Риза од Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД).

Скопје, 10 април 2020 (МИА) – Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со директорите на Државен пазарен инспекторат – Стојко Пауновски, на Државен санитарен и здравствен инспекторат – Иринка Сотирова, на Државен инспекторат за труд – Аљадин Хавзиу, на Државен инспекторат за транспорт – Руфат Хусеини и на Агенција за храна и ветеринарство – Зоран Атанасов и Висаре Риза од Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД).

Back to top button
Close
Close