Линк во живоОпштествоСкопје

Прес-конференција на градоначалникот Петре Шилегов (во живо)

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов ќе одржи прес-конференција на која ќе го промовира новиот реконструиран Кеј 13 Ноември.

Скопје, 26 јули 2021 (МИА) – Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов ќе одржи прес-конференција на која ќе го промовира новиот реконструиран Кеј 13 Ноември.

 

Back to top button
Close
Close