0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Прес-конференција на генералниот директор на „Пошта“, Рустеми

Генералниот директор на АД „Пошта Северна Македонија“, Ејуп Рустеми ќе одржи прес-конференција во врска со Одлуката на Народна банка за случувањата во „Еуростандард Банка“.

Скопје, 13 август 2020 (МИА) – Генералниот директор на АД „Пошта Северна Македонија“, Ејуп Рустеми ќе одржи прес-конференција во врска со Одлуката на Народна банка за случувањата во „Еуростандард Банка“.

Прес-конференцијата ќе се одржи на платото пред Дирекцијата на АД „Пошта Северна Македонија“ во 13.30 часот.

Back to top button
Close
Close