Линк во живоОпштество

Прес-конференција на Филипче и доктори кои учествуваа во трансплантациите (во живо)

Прес-конференција на министерот за здравство, заедно со тимовите на доктори кои учествуваа во трансплантациите на срце, бубрези и коски. 

Скопје, 17 април 2021 (МИА) – Прес-конференција на министерот за здравство, заедно со тимовите на доктори кои учествуваа во трансплантациите на срце, бубрези и коски.

Back to top button
Close
Close