0_Македонија.ПорталПолитика

Прес-конференција на дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска (ВО ЖИВО)

Прес-конференција на дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска. 

Скопје, 5 јуни 2020 (МИА) – Прес-конференција на дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска.

Back to top button
Close
Close