0_Web_АктуелноЛинк во живоОпштество

Прес-конференција на директорот на Агенцијата за вработување Демири (ВО ЖИВО)

Прес-конференција на директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Абдуш Демири.

Скопје, 18 февруари 2021 (МИА) – Прес-конференција на директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Абдуш Демири.

 

Back to top button
Close
Close