Линк во живоОпштество

Прес-конференција на директорката на ДИЖС, Ана Петровска (ВО ЖИВО)

Прес-конференција на директорката на Државниот инспекторат за животна средина, Ана Петровска во врска со шестмесечниот извештај за работата на Инспекторатот, на која ќе бидат презентирани и податоци за зголемениот обем на надзори во 2021 година во споредба со лани и за изречените казни.

Скопје, 4 август 2021 (МИА) – Прес-конференција на директорката на Државниот инспекторат за животна средина, Ана Петровска во врска со шестмесечниот извештај за работата на Инспекторатот, на која ќе бидат презентирани и податоци за зголемениот обем на надзори во 2021 година во споредба со лани и за изречените казни. 

Back to top button
Close
Close