0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Прес-конференција на Царинската управа (ВО ЖИВО)

Прес-конференција на Царинската управа на Република Северна Македонија на тема: „Нелегална трговија со режан тутун“, на која ќе се обратат вицепремиерот за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, директорот на Царинската управа, Горан Сугарески и директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски.

Скопје, 17 февруари 2021 (МИА) – Прес-конференција на Царинската управа на Република Северна Македонија на тема: „Нелегална трговија со режан тутун“, на која ќе се обратат вицепремиерот за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, директорот на Царинската управа, Горан Сугарески и директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close