Политика

Прес-конференција на министрите Никола Димитров и Едмонд Адеми (во живо)

Во живо - Прес-конференција на министерот за надворешни работи Никола Димитров и министерот без ресор задолжен за дијаспора и претседател на работната група за поддршка на преспанскиот регион Едмонд Адеми.

Скопје, 3 јули 2020 (МИА) – Во живо – Прес-конференција на министерот за надворешни работи Никола Димитров и министерот без ресор задолжен за дијаспора и претседател на работната група за поддршка на преспанскиот регион Едмонд Адеми.

Прес конференција на работната група за поддршка на преспанскиот регион

Posted by MИА.mk on Петок, 03 јули 2020

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close