Скопје

Прес-конфереција на Шилегов, Богдановиќ и Муча (во живо)

Прес-конференција на градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ардијан Муча.

Скопје, 2 јуни 2021 (МИА) – Прес-конференција на градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ардијан Муча.

Таг
Back to top button
Close
Close