Фотосервис

Прес ДКСК

Државната комисија за спречување на корупцијата со прес-конференција во врска со Извештајот на индексот на перцепција на корупцијата за 2019 од Транспаренси интернешнл и претстојниот изборен период.

Back to top button
Close
Close