Fotoservis

Pres – Bujar Osmani dhe Apostoll Simovski

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe drejtori i Entit stetëror për statistikë, Apostoll Simovski në konferencë për shtyp për Regjistrimin e ardhshëm të popullatës, amvisërive dhe banesave 2021

Back to top button
Close
Close