Фотосервис

Прес – Бујар Османи и Апостол Симовски

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи и директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски на прес-конференција за претстојниот Попис на население, домаќинства и станови 2021

Back to top button
Close
Close