Фотосервис

Прес: Бектеши и Реџепи

Прес- конференција на министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на АД “Национални енергетски ресурси“ Бајрам Реџепи

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close