0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Премиерот Спасовски, заменик-министерот Бајрактар и дополнителната заменик-министерка Шкријељ на увид на градежните работи на нова градинка во Волково

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заменик-министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ, ќе направат увид во градежните работи на нова градинка во Волково, Општина Ѓорче Петров.

Скопје, 26 јуни 2020 (МИА) – Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заменик-министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ, ќе направат увид во градежните работи на нова градинка во Волково, Општина Ѓорче Петров. цр/

Back to top button
Close
Close