Фотосервис

Прелет над Скопје за членството во НАТО

„Добредојдовте во НАТО“ - Министерката Шеќеринска и американската амбасадорска Брнс го проследија прелетот на американски воени авиони над Скопје во поздрав на членството на Република Северна Македонија во Алијансата

Back to top button
Close
Close