KulturëKulturë.Portal

“Prekja”- projekt i dytë ndërkombëtar i Galerisë kombëtare

Galeria Kombëtare në partneritet me Këshillin Britanik dhe Agjencinë LUX shpallë projektin ndërkombëtar të titulluar "Prekja", pjesë e NE JEMI KËTU: EKOLOGJITË E ARDHSHME. Ky është projekti i dytë ndërkombëtar i Galerisë kombëtare në skenën artistike për vitin 2021, kuruar nga Ana Frangovska.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close