0_Македонија.ПорталСкопје

Прекинато водоснабдување на улици во Топанско Поле и Касарна Илинден

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект од ф-250мм на ул.Македонско Косовска Бригада бб (Карши Салон Форд),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.9 и ул.11 Топанско Поле дел од Македонско Косовска Бригада и Касарна Илинден од 00:30 часот до санирање на дефектот.

Скопје, 5 јануари 2020 (МИА) – Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект од ф-250мм на ул.Македонско Косовска Бригада бб (Карши Салон Форд),прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.9 и ул.11 Топанско Поле дел од Македонско Косовска Бригада и Касарна Илинден од 00:30 часот до санирање на дефектот. цр/

 

Back to top button
Close
Close