0_Македонија.ПорталГраѓански секторСервисни информации

Прекинат сообраќајот на патот Валандово – Удово пред клучката кај Калковска Река

На патниот правец Валандово – Удово, пред клучката кај Калковска Река, денеска од 16.30 часот сообраќајот е во целосен прекин поради расчистување на водата и наносите од земја на коловозот од страна на екипите на Јавното претпријатие „Македонија пат“.

Back to top button
Close
Close