Скопје

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул.Методија Андонов Ченто во Гази Баба

ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека денеска поради уличен дефект од Ф-100мм на ул.Методија Андонов Ченто бр.98А во општина Гази Баба,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица од 11:45 часот до санирање на дефектот.

Скопје, 4 јануари 2020 (МИА) – ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека денеска поради уличен дефект од Ф-100мм на ул.Методија Андонов Ченто бр.98А во општина Гази Баба,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица од 11:45 часот до санирање на дефектот. цр/

 

Back to top button
Close
Close