0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Prej nesër fillon pagesa në faza e pensioneve të tetorit

Prej nesër do të filloj pagesa në fazë e pensioneve të tetorit. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se pensionet do të paguhen parakohe dhe në faza, me qëllim të mbrojtjes më të madhe të pensionistëve në kushte rreziku nga koronavirusi KOVID-19.

Back to top button
Close
Close