0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Prej nesër edhe kontabilistët në protestë, do t’u bashkohen punëtorëve turistiko-hotelierik

Kontabilistët nga nesër do t'u bashkohen punëtorëve turistik-hotelierikdhe do të protestojnë së bashku me ta. Të pakënaqur me qëndrimin injorant të qeverisë dhe mosrespektimin e profesionit të tyre, siç thanë sot, ata do të qëndrojnë përpara Ministrisë së Financave derisa t'u plotësohen kërkesat që janë bërë publike disa herë: ndihmë financiare të drejtpërdrejtë të pakthyeshme, miratimi transparent të ligjit për punët e kontabilitetit, prolongim të afateve për llogaritë vjetore dhe deklaratat tatimore, si dhe konsultim i detyrueshëm me ekspertë të fushës për çdo përgjegjësi shtesë me një afat të caktuar.

Back to top button
Close
Close