БалканБалкан.ПорталДописници Свет

Преговори на ректорката на Белградскиот универзитет со студентите, блокадата продолжува

Ректорката на Белградскиот универзитет, Иванка Поповиќ, денеска имаше разговори со групата студенти од Здружението „1 од 5 милиони“, кои ја блокираат зградата на Ректоратот од минатиот петок, најавувајќи за утре продолжување на разговорите.

Back to top button
Close
Close