Дописници МКДОпштински вести

Предупредувања во Прилеп: Да нема собирања за домашните слави

Со наглото зголемување на бројот на заболените во Прилеп, со моментално 327 активни случаи и со 1114 заболени од почетокот на пандемијата, се зголемија предупредувањата од прилепскиот Кризен штаб да се почитуваат мерките и, што е најбитно, да се избегнат групирањата и собирањата. Ова се потенцира особено пред почетокот на зимските слави.

Back to top button
Close
Close