Фотосервис

Предлогот на закон за ратификација на Северноатланскиот договор на Собраниска седница

Собранието на Република Северна Македонија ја одржа 133. седница на чиј дневен ред е Предлогот на закон за ратификација на Северноатланскиот договор

Back to top button
Close
Close