БалканБалкан.Портал

Предлог за масовно тестирање на коронавирус во Загреб

На состанокот за воведување евентуални нови мерки во Загреб, еден од главните предлози на членовите на загрепскиот штаб бил масовно тестирање на жителите на хрватскиот главен град со брзи тестови, со цел во краток рок да се детектираат колку е можно поголем број на заразени.

Back to top button
Close
Close