0_Македонија.ПорталПолитика

Пратениците расправаат за Национална стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025

Пратениците денеска ја продолжија 32. седница и расправаа за Национална стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025.

Back to top button
Close
Close