Оригинални текстовиПолитички партии

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ поднесе Предлог-закон за дополнување на Законот за заштита на населението од заразни болести по скратена постапка

Денес, Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“ заедно со останатите опозициони партии Алијанска и Алтернатива и Левица, поднесе Предлог – закон за дополнување на законот за заштита на населението од заразни болести по скратена постапка.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close