Политички партии

Пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ продолжува со непочитување и омаловажување на Собранието

Повторно насилничко и шверцерско однесување на СДСМ во Парламентот. СДСМ продолжува со непочитување и омаловажување на Собранието на Република Македонија и игнорирање на опозицијата во целост. Ова што СДСМ го направи денес претставува самоволие и тотално непочитување на демократските процедури во Собранието на Република Македонија.

Back to top button
Close
Close