0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Pranohet dorëheqja e Jovanovskës, mandati i Tozijas nuk është vazhduar, shkarkohet Hajredini

Qeveria sonte në seancë ka miratuar më shumë vendime për emërim të drejtorëve, u.d drejtorë dhe anëtarë të Këshillave drejtues të më shumë Ndërmarrjeve publike dhe Shoqata aksionare.

Back to top button
Close
Close