0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalShoqëri

PP: Pozitivë në koronavirus kanë dashur të udhëtojnë me PCR test, propozohet gjobë

Edhe pse me Vendim të Inspektoratit shtetëror sanitar dhe Inspektoratit shëndetësor nga 5 prilli dy të akuzuarve u është caktuar izolim I detyrueshëm dhe mjekim në kushte të shtëpisë si raste të konfirmuara të të infektuarve nga Kovid-19, ata më 7 prill me fluturim nga Aeroporti ndërkombëtar I Shkupit kanë tentuar ta braktisin shtetin, informojnë nga Prokuroria Publike.

Back to top button
Close
Close