Korrespondentë MKDShoqëri

PP: Nuk ka pasur dhunë gjatë marrjes së kufomës në Strumicë, padi penale për shkak të mosveprimit sipas rregullave shëndetësore

Prokuroria Publike (PP) është duke vepruar për marrjen e djeshme të kufomës nga Reparti Infektiv i Spitalit të Strumicës. Pas denoncimit MPB menjëherë i dha udhëzimet të kryejnë kontrolle dhe për momentin policia është duke vepruar për urdhrat e dhënë, është duke u hetuar personeli mjekësor dhe është duke u punuar për përcaktimin e identitetit të personave që e kanë marrë kufomën, informoi zëdhënësja e PP, Elizabeta Nedanovska.

Back to top button
Close
Close