КултураКултура.Портал

„Повторно на О“ – изложба и промоција на книга на Илина Арсова во МКЦ

Афирмирана алпинистка и уметница Илина Арсова вечер ќе се претстви со своја изложба насловена „П0вт0рн0 на 0“, а ќе ја промовира и книгата Планинарење, во Младинскиот културен центар.,

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close