ЕвропаЕвропа.Портал

Повисоките одделенија на училиштата во Москва преминуваат на онлајн настава

Властите на Москва денеска соопштија дека голем број ученици од понеделник преминуваат на онлајн настава со цел да се спречи ширењето на коронавирусот.

Back to top button
Close
Close