0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономијаОпштество

Повик за финансиска поддршка на нови лозови и овошни насади и ароматични растенија

Поддршката за прифатливи трошоци по корисник изнесува 2,5 милиони денари, а крајниот рок за доставување на барањата е 30 септември 2021.

Back to top button
Close
Close