ЕвропаСвет.Слајдер

Повеќе од 550 мигранти спречени да влезат во Велика Британија

Британските власти приведоа 378 мигранти вчера, додека француските власти спречија уште 178 да стигнат до Велика Британија

Back to top button
Close
Close