СветСвет.Портал

Повеќе од 45 милиони случаи на коронавирусот во светот

Бројот на заразени со коронавирусот во светот надмина 45 милиони и сега изнесува 45.207.651 случаи, според податоците на веб-страницата Ворлдометерс.

Back to top button
Close
Close