Општински вестиСкопје

Повеќе делови на Скопје утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека утре без електрична енергија ќе останат - во периодот од 08.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Гемиџиска бр.139, 141 и 143 во општина Гази Баба.

Скопје, 6 мај 2020 (МИА) – Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека утре без електрична енергија ќе останат – во периодот од 08.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Гемиџиска бр.139, 141 и 143 во општина Гази Баба.

Во периодот од 08.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Васил Стефановски лоцирани во близина на Црногорската Амбасада, како и корисниците од околните улици во близина на Црногорската Амбасада во општина Центар.

Дел од корисниците од село Кучково лоцирани кај манастирот во општина Ѓорче Петров без струја ќе бидат во периодот од 08.30 до 14.30 часот, а во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од село Долно Количани лоцирани на потегот кон амбулантата во општина Студеничани ќе бидат без електрична енергија.

Дел од жителите на селата Катланово, Тотинци и Ржаничино, тунелот Катланово, како и корисниците од селата Кожле и Бадар во општина Петровец без струја ќе бидат во периодот од 10.30 до 15.30 часот. нд/

Back to top button
Close
Close