Фотосервис

Потпишување рамка

Министерот за надворешни работи Бујар Османи и резидентниот координатор на Обединетите Нации во Република Северна Македонија, Росана Дуџиак, ја потпишаа новата Рамка за соработка за одржлив развој (UNSDCF) за периодот 2021-2025.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close