Општество

Потпишување на договорите за кофинансирање на проекти за прекугранична соработка со Бугарија и Косово (ВО ЖИВО)

Изјава на министерот за локална самоуправа Горан Милевски по потпишувањето на договорите за кофинансирање на проекти за прекугранична соработка со Бугарија и со Косово.

Скопје, 28 јули 2021 (МИА) – Изјава на министерот за локална самоуправа Горан Милевски по потпишувањето на договорите за кофинансирање на проекти за прекугранична соработка со Бугарија и со Косово.

Back to top button
Close
Close