Фотосервис

Потпишување меморандум

Министерот за економија Крешник Бектеши и амбасадорката на Швајцарија во РСМ, Сибир Зутер Техада потпишаa меморандум за соработка за проектот Образование за вработување во Северна Македонија со Курт Витрих, тим лидер на проектот.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close