Политика

Потпишување договор за државна помош за нова инвестиција на Дрекселмајер (во живо)

Вицепремиерот за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и управителите на компанијата ДММ Дрекслмајер мануфактуринг Македонија ДООЕЛ, Лукас Муехрингер и Јосеф Oтто Ерих Кауфман ќе потпишат договор за државна помош.

Скопје, 21 април 2021 (МИА) – Вицепремиерот за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и управителите на компанијата ДММ Дрекслмајер мануфактуринг Македонија ДООЕЛ, Лукас Муехрингер и Јосеф Oтто Ерих Кауфман ќе потпишат договор за државна помош.

 

Back to top button
Close
Close