Дописници МКДОпштински вести

Потпишан договор за изградба на три локални патни правци во Крива Паланка

Градоначалникот на Општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, денеска ги потпиша договорите за изградба на три локални патни правци во руралните средини со вкупна должина од над седум километри. Ќе се градат патните правци во селата Трново, Мала Црцорија и Конопница.

Back to top button
Close
Close