0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталВидео изјаваЕкономија

Потпишан договор за државна помош со швајцарската компанија Баумер

Договор за државна помош за делумно субвенционирање со транспарентните мерки од Планот за економски раст на Владата денеска е потпишан со  швајцарската компанија Баумер која гради свој капацитет во ТИРЗ Скопје 1 во Бунарџик. Договорот го потпишаа директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Александар Младеновски и извршниот оперативен директор на Баумер, Марсел Фрај.

Back to top button
Close
Close