Општински вестиСкопје

Поставени нови отпадни корпи во Општина Сарај и СРЦ „Матка“

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ – Скопје продолжува со поставувањето на новонабавените корпи наменети за одлагање ситни отпадоци.

Back to top button
Close
Close