Дописници МКД

Поставен камен-темелник за училишна сала во тетовско Јегуновце

Се постави камен-темелник за изградба на училишна спортска сала за основното училиште „Александар Здравковски“ во Тетовско, Јегуновце, информираат од Општина Јегуновце.

Back to top button
Close
Close