0_Магазин.ПорталСемејство

Последниве години се раѓаат сѐ повеќе близнаци во светот

Раширеноста на новите медицински технологии кои помагаат во зачнувањето во развиените земји уште од 1970-тите, придонесе за нагорна линија во однос на повеќеплодната бременост. Како што вели трудот, таков е и случајот со фактот дека мајките раѓаат и подоцна, кога е поверојатно да забременат со близнаци.

Back to top button
Close
Close