0_Магазин.ПорталАвтомобилиВидео

Поскапи автомобили скапуваат на посебна депонија во Кина

Скапи автомобили кои биле конфискувани во Кина, сега се распаѓаат на депонија за „сушествата“ на четири тркала. Повеќето од нив не биле значително оштетени, но сепак, се оставени на „забот на времето“, па нивното враќање на патиштата не би било баш евтино.

Back to top button
Close
Close