Фотосервис

Посета на Витек

Вицепремиерката задолжена за економски прашања Мила Царовска и директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони, Александар Младеновски ја посетija компанијата „Витек“

Back to top button
Close
Close