Фотосервис

Посета на училишта во Гази Баба

Министерката за образование и наука, Мила Царовска, градоначалникот на општина Гази Баба, Борис Георгиевски и претседателот на СОНК Јаким Неделков посетија неколку основни училишта во општина Гази Баба

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close